Header Search
Lindhska Bokhandelns Privata Spelklubb

Lindhska Bokhandelns Privata Spelklubb

Skrivet den : 24 Mar 2015

Här på Lindhska Bokhandeln tar vi seriöst på att det ska vara roligt att bo i Örebro. En trevlig och vacker stad, inte minst på grund av att den är fylld med underbara personer som älskar alla sorter av spel eller är spelnyfikna!

Det är just för Er som vi har skapat en privata klubb för speltokiga.

Till Lindskas spelklubb är alla medlemmar välkomna att spela all världens spel med gamla vänner eller nya bekantskaper. Klubblokalerna ligger under butiken i våra inspirerande källarvalv. Det finns massor av bord speciellt framtagna av oss för att vara perfekta att spela på. Det finns även terräng och planer för figurspel. Vi har ett litet självservice hörn med drickor, kaffe och snacks att köpa. Dessutom tillhandahåller vi ett spelbiliotek för uthyrning. Eller varför inte komma hit och måla lite på dina figurer.

Utöver detta driver vi events för dina favoritspel. Turneringar i Netrunner, Conquest, 40K, X-wing, brädspel, m.fl. Vi håller såklart i Tabletop Day varje år med öppet långt in på natten och spelkul för alla. Det blir testapå kvällar och andra speciella events för att bredda intresset och öppna upp denna fantastiska hobby för alla intresserade.

Öppettiderna kommer vara generösa och butiken kommer vara öppen långt in på natten under events och aktiviteter.

Vi drar igång medlemsklubben med dunder och brak i och med Tabletop Day 2015, den 11 april. Mer information om detta finns i eventet på FB och denna hemsida.

Varför startar vi denna klubb och satsar så stort på spelhobbyn?  Kort svar är att vi tycker det är galet roligt (vem vill inte jobba med sin favorithobby?!).

Vi har tagit vår inspiration ifrån det som händer i USA och den struktur som finns där. Genom skapandet av en lokal samlingspunkt med driven personal och fokus på en fantastisk upplevelse för spelarna kan vi både utveckla spelandet i Örebro och samtidigt leva på det vi älskar.

Fungerar det kan vi expandera spelkällaren till att bli bättre, snyggare, roligare och kanske till och med större. Klubben är till för alla som vill spela hos oss, men vi kan inte leva på den utan behöver försäljingen av produkter i butiken för att driva detta på ett professionellt sätt med långa öppettider, bra sortiment, känna att det är roligt att lägga ned alla de timmar som behövs.

Vi tror på att genom skapandet av denna lokala samlingspunkt med bra kvalitet vill den spelande publiken i Örebro vara med och bygga detta till någonting helt unikt i Sverige.

Vi hoppas att ni tycker detta är en bra och rolig idé som är värd att ge en chans. Sedan är det upp till oss att leverera.

/David, Titti och Mattias

 

Från och med den 11:e april 2015 kommer det att vara öppet enligt nedan:

Måndagar        10-22, klockan 19.00 låser vi butiken, men medlemar är välkomna in. Knacka på så öppnar vi och butiken är öppen för medlemmar tills vi stänger.

Fredagar          10-21, klockan 19.00 låser vi butiken, men medlemar är välkomna in. Knacka på så öppnar vi och butiken är öppen för medlemmar tills vi stänger. FNM är igång från 17 och har företräde till bord.

Lördagar          10-16, men vi jobbar för att kunna ha öppet till 21 även denna dag.

Alla andra dagar är det öppet som vanligt (10-18) och medlemmar är välkomna då.

Medlemskapet kostar 250 Kr/år och är personligt. Det betalas i butiken där du får ett medlemskort gällande för ett år (12 månader från och med betalningsdatum).

Har ni en kompis som vill kolla/testa får varje person med ett medlemskap ta med sig en gäst mot en avgift på 20 Kr/dag. Den medlem som tagit med en person är ansvarig för att denne inte bryter mot reglerna och uppför sig.

 

Regler

Detta är en privat klubb där det finns regler vilka måste följas. Det gör att Lindhska Bokhandeln kan vara mer generösa och öppna med möjligheter i lokalen så länge som alla medlemmar (och gäster) följer dessa regler. Om ni undrar om någonting tala med David Geisler.

När ni ska utnyttja Spellokalen måste alla som ska gå ned anmäla sig i kassan och visa upp ett giltigt medlemskap.

Respektera varandra!

Det råder NOLLTOLERANS mot kränkning oavsett form! Vi är här för att ha trevligt och spela spel. Det finns ingen plats för personer vilka uttrycker idéer som är kräkande för andra. I stort ska politiska-, religiösa- och samhällsfrågor inte hanteras i denna klubb.

Vi jobbar hårt för att denna klubb skall upplevas trevlig att befinna sig i oavsett kön. Jämlikhet och en tillåtande, inkluderande attityd är avgörande och vi ser allvarligt på bristande respekt i dessa avseenden.

Heta diskussioner kring ifall Talisman är ett bra spel eller inte är såklart helt i sin ordning (speciellt eftersom alla vet att det är ett fantastiskt spel ju fler expansioner man spelar med).

Djur, mat och dryck!

Bortsett från kranvatten är all egenmedhavd dryck och/eller mat/snacks/godis/m.m. totalt förbjuden och kan leda till avstängning.

P.g.a. allergier är det inte tillåtet att ta med djur av något slag. Av samma anledning kommer vi inte saluföra nötter eller godis med jordnötter i.

Köp av dricka, kaffe, snacks, etc. vilket Klubben tillhandahåller, kan göras i Burken eller kassan. Vi har inga vakter utan litar på er medlemmar (och gäster) att vara ärliga och göra rätt för er.

Kranvatten!

Enda undantaget är kranvatten vilket du gärna får fylla på i egen medhavd flaska. Fråga personalen så hjälper vi dig.

Vänligen städa efter er.

Det finns papperskorgar lite överallt, använd dem. Släng pant på utmärkt ställe bredvid kylen så kan vi panta vilket naturen tycker är en bra idé och vi också.

Var försiktig med bord, utsmyckningar, terräng, spel och lokalen i allmänhet. Många saker är dyra, har tagit tid att skapa, m.m. Det är också mycket roligare att spela och umgås i rena och städade lokaler.

Lindhska har rättigheten att ändra på dessa regler när som helst och utan förvarning samt avsluta medlemskap omedelbart om en person ej följer reglerna. Grova övertramp så som exempelvis stöld, kränkning av kön, religion eller rasism kan resultera i permanent avstängning! Ansvariga för event och annan personal har rättighet att stänga av medlemmar för en dag eller ett event.

Vi tar dessa regler på största allvar!!!

 

Önskas förändringar, vill du hålla i event du brinner för, har du en åsikt eller vill bara ge beröm/klaga skriv till info@lindhskabokhandeln.se eller ännu hellre samtala med David så försöker vi hitta en lösning.

Tags: ,


Kategori: Aktuellt, Lindhskas Spelklubb