Header Search
Roller Girl av Victoria Jamieson – serierecension av Linda

Roller Girl av Victoria Jamieson – serierecension av Linda

Skrivet den : 27 Okt 2016

Astrids mamma drar med Astrid och hennes bästa kompis Nicole på olika kulturella evenemang. Dessa kvällar har kanske inte alltid uppslattats av de två tjejerna men en kväll förändras allt då de får följa med på en match i Roller Derby. Astrid blir helt såld på Roller Derby och vill genast att hon och Nicole ska anmäla sig till träningslägret längre fram men Nicole har andra planer och vill hellre gå på balettläger tillsammans med Astrids ärkefiende nummer ett.

Roller Girl är charmig serie som passar för de flesta åldrar, för Victoria Jamieson tar upp ämnen som de flesta av oss har gått, eller går igenom. Det handlar om att hitta sitt kall och våga gå sin egen väg, oavsett hur svårt och ensamt det kan tyckas vara till en början. Att kämpa vidare trots att allt ser hopplöst ut. Hur vänner kommer och går och att man måste tillåta varandra att utvecklas åt olika håll, oavsett hur smärtsamt det kan vara.

Roller Girl är en serie som sprudlar av det mesta. Glädje, humor och en del jäklar anamma. Sedan är det ett stort plus att Victoria Jamieson gör en serie om Roller Derby, denna tuffa sport som låter tjejer och kvinnor att vara både kaxiga och snygga på samma gång. Köp och läs och ge den vidare till någon du tycker behöver lite rull i sitt liv.

/Linda

Tags:


Kategori: Aktuellt, Recensioner