Header Search
King of New York Battle Report (brädspelsmatch mellan David och Francisca)

King of New York Battle Report (brädspelsmatch mellan David och Francisca)

Skrivet den : 24 Mar 2015

Brädspelet är King of New York och recensionen på detta finns här:

http://lindhskabokhandeln.se/aktuellt/king-of-new-york-bradspelsrecension-av-david/

Drakonis (Francisca) vs. Mantis (David)

Med ett dundrande då flaxar den enorma monsterbesten in i Staten Island och ställer till med trubbel. Den platsen duger dock inte länge för det enorma monstret utan hon hoppar rakt in på Manhattan och börjar förstöra den tätbebyggda ön.

Mantis står i Bronx där hans gigantiska motorsåg fäller byggnader och kraftverk.

Väl på Manhattan börja Drakonis att samla på sig stjärnglans och plockar åt sig Superstar titel direkt. Victory Points (VP) börjar dundra in och energin knastar runt henne. Det är inte en bra dag att leva i New York!

Mantis sågar på och förstör både ett högt hus och ett kraftverk. Energipåfyllnad gör honom kaxig när både militära markfordon samt F-19 kallas in för att sätta stopp för denna galna varelses framfart.

Drakonis trampar vidare mot toppen an Manhattan och samlar på sig både VC och energi. Det blir ett spår av förstörelse bakom henne vilket kommer kosta staden enorma summor att laga. Med en samlade energin sätter hon fart och ställer upp New York Marathon som verkar vara på plats denna ödesdigra dag. Det finns många att äta och en hel del energidrycker vilka fyller på förråden. Sår läks och det ser nu inte bra ut för Mantis. Stjärnstatusen gör så att det ramlar in VPs och nu går det snabbt mot vinst på 20 pts.

Sent inser Mantis att någonting måste göras. Han riktar sin blick mot Manhattan och gör sig reda för att ge sin motståndare inte bara en blåtira utan kanske såga bort en arm eller ett ben.  Dock visar det sig att de omliggande husen och människorna som springer där är för läckra att strunta i. Det blir en liten blåtira och ett sjukhus raseras eftersom det där inne finns så läckra mumsbitar att hugga in på. Dock ger detta Mantis rockstatus och Superstar-kronan blir hans! Rock on!!

Drakonis tar sig längre in i Manhattan och det är inte många byggnader som står orörda i hennes spår. VP kommer nu in i drösar och när allt såg illa ut för Mantis blir det än värre. Plötsligt vaknar Frihetsgudinnan till liv och slår sig samman med Drakonis. Detta gör att alla militärer i staden ger sig på sina motståndare. De visar sig dock fokusera helt på Mantis som tar emot hårda smällar mot sin bepansrade kropp. OUCH!! Nu är det bara två VP kvar till vinst och med en backhand slår hon sönder en byggnad.

Staden ligger i ruiner, Mantis flyr ifrån den tydligt hårdare och farligare Drakonis.

Francisca ler stort och pappa David är än en gång bestört över förlust!

/David

Tags: , ,


Kategori: Aktuellt, Battle Reports