Header Search
Lindhskas Önskelistsservice!!

Lindhskas Önskelistsservice!!

Skrivet den : 17 Nov 2015

Om ni har nära och kära som önskar skänka bort en present eller två till er kan det ibland vara svårt att veta vad som skall inhandlas. Varför inte skicka in ett mail till oss med de önskningar ni har så ser vi till att spara dessa i det förnäma Dropbox-systemet!!

När till exempel en partner kommer hit kan denne helt enkelt be om att få lite hjälp med, låt oss säga, ”David Geislers Önskelista”. Våra kompetenta medarbetare ser till att dra fram en kopia ifrån våra elektroniska gömmor vilka sedan ges ut till den som har behov.

Självklart hjälper vi också till med tips. Antingen ifall ni skrivit ned några rader till oss eller med glimten i ögat och nära till skratt.

Det enda ni behöver göra är att skicka in er önskelista efter nedan ”mall” till info@lindhskabokhandeln.se eller david@lindhskabokhandeln.se så ser vi till att spara denna text i ett dokument som kommer finnas för evigt!

Vi kryssar också för det som in handlats så att dubbletter kan undvikas.

David Geisler Önskelista

Eldar Windrider Host
Cthulhu Wars
Mass Effect samlade utgåvan Volym 1 (Library Edition)
Dracula (boken, på engelska)
Medlemskap i Lindhskas Privata Spelklubb
Med mera

Att tänka på är såklart så tydliga instruktioner som möjligt. Skriver ni ”Något med Space Marines” kan det ju bli allt ifrån ett nybörjarmåla set till big box of awesome mayhem!

Hoppas att detta faller i god jord och ni använder er av möjligheten att få just den där presenten som ni VERKLIGEN önskade er.

Har ni frågor är det bara att återkoppla på ovan e-post eller komma in i butiken och snacka lite.

Tags: , , , ,


Kategori: Aktuellt, Lindhskas Spelklubb, Vi tipsar